29 Ocak 2016 Cuma

JANJAN BY 360 AÇILIŞI

JANJAN BY 360

İstanbul gece hayatının yeni gözdesi JanJan by 360, nefes kesen dansçıları, kahkaha dolu şovları ve eşsiz eğlence anlayışıyla Anadolu Yakası'na geldi. Açılış, kar kış demeden inanılmaz bir kalabalıkta gerçekleşti.Tarçın Events daveti ile blogger arkadaşlarımla beraber katıldığım açılış da harika bir gece geçirdim.Eğlenmemek imkansız burada.Sanırım bekarlığa veda partilerinin de vazgeçilmez mekanı olacak.Keşke bende yine yapabilsem:)

Yeme-içme ve eğlence hayatının önde gelen gruplarından 360 Entertainment Group tarafından hayata geçirilen İstanbul'un en eğlenceli mekanı JanJan'da, büyüleyici dekorasyon ve kabare tarzındaki tiyatral gösteriler misafirlerin beğenisini kazanmış durumda.Eğlence sanatı...

Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Hilton Oteli'nde hizmet vermeye başlayan JanJan by 360, hazırladığı farklı eğlence anlayışıyla İstanbul'un en iddialı restoran&gece kulübü olma özelliğini taşıyor.



 Usta şefler tarafından hazırlanan, birbirinden seçkin lezzetlerin yer aldığı menüsü ile,JanJan Restaurantda. Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği JanJan Sahne'nin yanı sıra JanJan Restaurant'da tatlı sohbetler eşliğinde eğlence sanatı burada. Ben kış bahçesini de çok sevdim.Kar yağışının keyifle izledik.

İYİ EĞLENCELER...

2 yorum: