8 Ocak 2016 Cuma

HİPER FARMA-TÖPFER

HİPER FARMA

Hiper Farma ürünlerini, marka annesi blogger arkadaşım Enise (Eniselives) sayesinde tanıma fırsatım oldu.


Kızlarım için severek kullandığım organik ürünlerden Töpfer.Mira kızımı 20 ay emzirdiğim için hiç devam sütü kullanmadım ; fakat devam sütü ile yoğurt yaptım.Hiper farma ile denemenizi tavsiye ederim.
Diş macunu içerikleri bebeklerde özellikle çok önemli.Bu sebeple töpfer'in içeriği tam aradığım gibi. Mira da keyifle diş fırçalamaya devam ediyor.Dişlerini göster dediğimde bu pozu verdi :)


TÖPFER BABYCARE DİŞ MACUNU

SÜT DİŞLERİ İÇİN
BDIH Sertifikalı Organik Kozmetik

%90 organik hammadde içeriği

  • Sıkı kontroller ile garanti edilen yüksek kalite
  • Organik Kadife Çiçeği Kapeği Ekstresiyle etkin diş eti bakımı
  • Doğal içerik maddelerinden gelen hoş.nötral bir 
  • Mineral yağ bazlı hammaddeler içermez
  • Tensid içermez
  • Florür içermez

Diş bakımı, ilk küçük dişin görünmesiyle birlikte başlamalıdır. Töpfer Organik Diş Macunu, süt dişlerinin hassas temizliği için en gerekli şey olan “silika” içerir ve böylece diş plağı oluşumunu engeller. Süt dişleri özellikle çürük konusunda hassastırlar, bu sebeple ürün içeriğinde çürük önleyici etkisi olan “ksilit” kullanılır.
Homeopatik etkiyi engelleyebilecek olan mentol ve diğer bileşenleri içermez.  
Töpfer Organik Diş Macunu florür içermez. Böylece eş zamanlı olarak bir florür alımı var ise, vücutta florür dozunda aşıma sebebiyet vermez.
BDIH organik sertifikasyon kuruluşu tarafından ürünün doğallığı belgelenmistir. Töpfer Bebek Bakım Ürünleri sentetik kokular, boyalar, koruyucu katkı maddeleri ve hayvansal maddeler içermez.
Kullanım önerisi:
İlk süt dişinin görünmesinden itibaren kullanılabilir.


TÖPFER ORGANİK BEBEK SÜTÜ 
DOĞUMDAN İTİBAREN
Bebekler için en uygun besin anne sütüdür. Anne sütünün hiç verilemediği ve yetersiz olduğu durumlarda doktorunuza danışarak doğumdan itibaren 6. ayın sonuna kadar kullanılabilen ve tamamen organik keçi sütünden elde edilen bebek sütüdür.
Töpfer Organik Bebek Sütü, organik süt içeriğinin doğal yapısından gelen Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri, amino asitler, vitamin ve mineraller içeren bebek sütüdür.
400 gr olmak üzere tek bir ürün boyu bulunmaktadır. Doktorunuz tarafından başka şekilde önerilmediği takdirde, 6. ayın sonundan itibaren Töpfer Organik Devam Sütü'ne geçebilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için ürün web sitesini ziyaret edebilirsiniz.http://www.topfer.com.tr/ veya http://www.hipertopfer.com/
Töpfer videolarını izlemek için youtube sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Youtube

sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.
Facebook: HiperFarmaTwitter: Hiper_FarmaInstagram: hiper.farma

0 yorum:

Yorum Gönder