19 Ocak 2016 Salı

HİJYENİK EVLER & SAĞLIKLI AİLELER

VİSSMATE_Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu



Vissmate'in vizyonu : Dünya standartlarında ev bakım ve temizlik ürünleri üreterek, bugün ve gelecek nesiller için tüketicilerin yaşam kalitesini arttıran, hayatlarını kolaylaştıran ürün ve hizmetler tasarlamak.





Çamaşır suyu ve temizlik denince ilk akla gelen tuvalet temizliğidir;ama Vissmate,tuvaletten daha kirli olabilecek 10 eşyayı listelemiş:


  • Diş fırçası - para - kutu içeceklerin dış yüzeyi - elektrik düğmeleri - para çekme noktaları atmler - asansörler - klavye - uzaktan kumada - toplu taşıma araçları - yürüyen merdiven bantları...


Vissmate'in çok önemli olduğunu düşündüğüm yazılarını sizinle paylaşmak istiyorum.Özellikle çocuklar da alerjik sorunların hızla arttığı bu zamanlarda çok faydalı bilgiler olduğunu düşünüyorum.

El Temizliği Önemli...


Ellerimizi gün boyu sık sık yıkayıp temiz tutmalıyız. El yıkama sıklığı sağlığımız için önemlidir; hastalıkları yaymaktan ve hasta olmaktan bizleri korur. Ellerimizle dokunduğumuz her yüzeyde, hatta havada bile mikroplar bulunur. Gözle görülmeyen bu mikroplara karşı ellerimizi sürekli yıkamalıyız. Özellikle yemek yemeden ve hazırlamadan önce, tuvalete her giriş çıkışımızda ellerimizi sıvı sabunla yıkamalıyız. Kalıp sabunlar kolayca bakteri yuvasına dönüşebilir. Bu nedenle banyonuzda sıvı sabun kullanmanızı öneriyoruz.

Banyo Hijyeni İçin Temizlik Yetmez!

Banyonuzda temizlik sonrası %100 hijyeni devam ettirmek istiyorsanız sifonu çekmeden önce klozet kapağını kapatmalısınız. Mikroplar sifon çekildiğinde klozetinizden 1,5 metreye kadar yükselip banyonuza yayılabilir. Klozetinizin kapağını sürekli kapalı tutmaya özen göstermenizi tavsiye ediyoruz.

  • Elektrik Düğmelerine Dikkat
  • Evinizde sıklıkla dokunulan elektrik düğmeleri tahmin ettiğinizden çok daha fazla bakteri barındırır. Elektrik düğmelerinizi düzenli olarak Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ile temizlemenizi öneriyoruz.
  • Kapı Kolları ve Musluklar Hakkında Bilmedikleriniz...

  • Çok sık kullanılan kapı kolları ve musluklar bakteri oluşumuna hazır alanlardır. Kapı kollarınızı ve musluklarınızı düzenli olarak Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ile temizlemenizi tavsiye ediyoruz.
  • Evcil Hayvanınız Mı Var?
  • Evinizde beslediğiniz hayvanlar tüm evin hijyen seviyesini düşürür. Evinizin hijyenik temizliğini sağlamanız için özellikle yerlerde ve temas ettiği eşyalarda Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu kullanmanızı öneriyoruz.
  • El Havluları Bakteri Üretir!
  • Nemli alanlar bakteri oluşumu için en uygun yerlerdendir. Her kullanım sonrası nemlenen havlularınızı sık sık değiştirmenizi ve özellikle evde hasta olduğu zaman kendi havlusu olmasına dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.
  • Banyolar Ekstra Özen İster...
  • Banyolarda nem çok fazladır. Nemin fazla olması bakteri, mantar ve küf oluşumunu arttırır. Nemi azaltmak için banyonuzu sürekli havalandırmanızı ve temiz tutmanızı öneriyoruz.
  • Vazoları İhmal Etmeyin!
  • Vazoda bir haftadan fazla bekleyen çiçeklerin sapları bakteri üretir ve çürümeye başlar. Bu durumu önlemek için vazonuzun suyuna 1 çeyrek çay kaşığı Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ekleyerek bakteri oluşumunu ve çiçeklerin solmasını önleyebilirsiniz.
  • Gizli Bakteri Yerleri: Temizlik Bezleri ve Süngerler.
  • Bakteriler özellikle ıslak alanlarda kullanılan bez ve süngerlerde hızla oluşurlar. Temizlik bezlerinizde ve süngerlerinde %100 hijyen sağlamak için yarım kova suya 4 kapak Vissmate.



Vissmate ürünleri, çamaşır suyu kokmadığı için çok tercih ediliyor.
Vissmate ise koku için 4 farklı seçenek sunmuş:
Çiçek Bahçesi - Çam Ormanları - Deniz Ferahlığı - Limon Çiçekleri 
Temizlikte çamaşır suyu kokusu benim için çok önemli.Özellikle çocuklarım için çok dikkat ediyorum. Vissmate in bu hafif kokusu sayesinde içim daha rahat artık.

Vissmate temizlik önerilerinin daha fazlası internet sitesinde bulunuyor. İncelemenizi tavsiye ediyorum.

http://www.vissmate.com.tr/

1 yorum:

  1. Evlerdeki gizli kirli noktalardan, uzaktan kumandalari da dusunmek gerek. Artik her evde enazindan 3 uzaktan kumanda var. Onlar genelde temizlenmediginden kirleniyor ve zor seciliyorlar.

    YanıtlaSil