19 Kasım 2015 Perşembe

PSİBAND BULANTI BİLEKLİĞİ

Hamilelik Bulantıları



İki hamileliğimde inanılmaz bulantılı geçti.4ay kokulardan tiksinme,kusma hepsi vardı.Hep bir çare aradım.Serumlar,ilaçlar hepsi anlık geçiriyordu.Bu bilekliği duyunca kosa kosa gidip aldım eczaneden.Ben 3.ayımda kesfettim bu bilekliği.4.ayın sonunda da tamamen kesildi bulantılar.Ne kadar tuaf bu hormanlar biranda yok oluyor :) Bir çare arayanlara tavsiyem olsun istedim...


 



Psiband nasıl kullanılır video:


Sadece hamilelik için değil bu bileklikler,genel olarak bulantı bilekliği.Detaylı bilgiler asagıda.

Modern tıp artık kimyasallarla değil bitkisel ve doğal yöntemlerle hastalıklara çare bulmaya, insan yaşantısını kolaylaştırmaya çalışıyor. 
Türkiye’de yılda 10 milyon kutu bulantı giderici (antiemetik) ilaç satılıyor. Her türlü kimyasal ilacın yan etkisini unutmamak gerekiyor. Bulantı giderici ilaçların en büyük yan etkisi ise dikkatsizliğe, uyuşukluğa yol açmaları. 

Mide bulantısı özellikle hamilelerin birinci derecede sıkıntısı. Ancak 7’den 70’e pek çok kişinin yolculuklarda ya deniz tutmasından ya da ‘araç’ tutmasından dertli olduğu biliniyor. 


PSİ-BAND insan vücuduna uyumlu ve hiçbir harici maddenin herhangi bir yolla aktarılmadığı doğal bir bulantı giderici bilekliktir.Çinlilerin doğal yolla hastalıklara çare buldukları akupunktur yöntemiyle ile bulantı ve kusmayı gideriyor. Vücudun doğru noktalarına yapılacak olan temas ve basınçla enerji kanallarının düzgün çalışmasını sağlayan akupunktur yöntemi ile uygulanıyor. 

Elastik özelliği bulunan örgü bileklik PSİ-BAND’de vücuda basıncı uygulayan küçük bir plastik yarım küre bulunuyor. Mide bulantısı ve kusmayı Çinli’lerin yüzyıllardır her iki kol bileğindeki P6 (Perikardiyum 6 - bileğin 3 parmak altına denk gelmektedir) olarak adlandırılan noktalara basınç uygulayarak önledikleri biliniyor. PSİ-BAND üzerindeki yarım kürecik de işte bu noktaya gerekli basıncı uygulayarak kimyasal ilaçların yerini alıyor. 


PSİ-BAND, mide bulantısı şikayeti başladığında kola takıldığında ortalama 5 dakika içinde güçlü etkisini gösteriyor. Bileklerin, süre kısıtlaması olmaksızın ihtiyaç duyulduğu kadar takılmasında bir sakınca bulunmuyor. 
Deterjanla ılık suda yıkanabiliyor. Tekrar tekrar kullanılabiliyor. Özel saklama koşulu gerektirmiyor. 

PSİ-BAND İLE SIFIR RİSK 

Ülkemizde her yıl ortalama 1.5 milyon kadın anne oluyor. Anne adaylarının ortalama yüzde 80'i mide bulantısından şikayet ediyor. Ancak bu sıkıntılarına karşı herhangi bir ilacı kullanmaları ise sakıncalı bulunuyor. 

Pek çok kişi özellikle uzun yolculuklara çıkmadan önce ne yapacağını düşünüyor. Çünkü uzun yolculuklarda (karayolu-havayolu-tren-deniz yolu) midesi bulananlar çaresiz kalıyorlar. En fazla başvurulan yöntem ise kimyasal içerikli bulantı gidericilere başvurmak oluyor. Ancak bu tür ilaçların uyuşukluğa, dikkat kaybına yol açtığı, yan etkisinin bulunduğu biliniyor. Dolayısıyla dikkat gerektiren işlerde çalışanlar bulandı giderici ilaçlar nedeniyle verim kaybına uğramanın ötesinde hayati tehlike altına da girebiliyorlar. PSİ-BAND bu tür riskleri tamamen ortadan kaldırıyor. 


SAĞLIKLA KALIN...

0 yorum:

Yorum Gönder