20 Kasım 2015 Cuma

HİPP ÜRÜNLERİ MİNOPOLİS'TE

MİNOPOLİS HİPP BESLENME İSTASYONU

İstanbul Marmara Forum AVM'de açılan ve Avrupa'nın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri olan Minopolis'de artık Hipp beslenme istasyonuda var.Mira kızımla beraber bizde oradaydık.Mehmet Ustaoğlu'nun açılış konuşması ve Hipp sunumuyla devam eden toplantı sonrası Hipp Beslenme İstasyonu Minopolis'te açıldı.  




Mayıs ayının ilk haftası kapılarını açan Minopolis Çocuklar Şehri'ne çocuklar ve aileler yoğun ilgi gösterdi. İstanbul Marmara Forum'daki Garden Office 1. katta açılan, tamamen onlara özel tasarlanmış Minopolis Çocuk Şehri'nde çocuklar çeşitli  meslekleri üstlenmek, büyüklerin gerçek dünyasına ilk adımı atmak  konusunda büyük bir heyecan yaşadı. Binaları, şehir merkezi, sokakları, taşıtları ve işyerleriyle gerçek bir şehir görünümünde olan Minopolis çeşitli meslekleri öğrenmeye yönelik istasyonlarla çocukların beğenisini kazandı. Sadece çocuklar değil, aileler de çocukların farklı istasyonlardaki deneyimlerini ilgiyle izledi. 



HANGİ İSTASYONLAR VAR?

Minopolis'te farklı meslekleri öğretmeye yönelik birçok istasyon bulunuyor. Kariyer Merkezi, Fırın, Tren İstasyonu,Banka, İnşaat Firması, Hastane, Dişçi, Eczane, Elektronik Perakende Mağazası,
GSM-Cep Telefonu Mağazası, Sürücü Okulu, İtfaiye, Sanat  Akademisi, Süpermarket, Pizza İstasyonu, Polis Merkezi, Kimya Laboratuvarı, Styling Studio, Moda Perakende Mağazası, TV Stüdyosu-Tiyatro, Temizlik Firması, Gazete, Postane-Kargo Firması, Çikolata 
Fabrikası, Şişeleme Firması, Burger İstasyonu, Süt Üretim Merkezi, Üniversite, Atık Yönetimi / Geri Dönüşüm Merkezi, Otel, Restoran, 2-4 Yaş Çocuk Oyun Alanı bunlardan öne çıkanları. 

GÜVENLİĞE AİLELERDEN TAM NOT

Minopolis'in çocuklar için aldığı güvenlik tedbirleri de ailelerden tam not aldı. Minopolis İstanbul'da ileri teknolojiye dayalı bir takip sistemi var. Giriş yapan her çocuğa ve ona eşlik eden yetişkine birer RFID (radyo frekansı ile tanımlama) bileklik mveriliyor. Bu bilekliklerle ikisinin de takip edilmesi sağlanıyor. Minopolis'e bir yetişkin eşliğinde giren çocuk Minopolis'den ancak yine aynı yetişkin eşliğinde çıkabiliyor. Minopolis İstanbul'un tasarımı da çocuklar için tamamen güvenli. Keskin kenarlar, parmakların üzerine kapanan kapılar gibi çocuklara zarar  verebilecek yapılar yok.



0 yorum:

Yorum Gönder