23 Kasım 2015 Pazartesi

BEKLE BİZİ 2016 GELİYORUZ



Soran Anne ve Eniselives Daveti


18 Kasım da çok sevdiğim blogger annelerden Çiğdem Özdemir @sorananne ve 
annesinin prensi Enise @eniselives davetiyle LEGOLAND Discovery Center İstanbul'da 'bekle bizi 2016 geliyoruz' demek için toplandık.




Çok güzel,keyifli,sıcacık bir davetti.Bu güzel kareler için sevgili Mehtap'a teşekkür ediyorum. Kendisini instagramda @umudunkaresi olarak bulabilirsiniz.

TATLIMO

@tatlimo hediyelik tatlılarla tatlı sohbetimiz oldu.Tatlımo,en tatlı hediyeler.Lezzetli kekleri ve çikolata kaplı meyveleriyle bizimleydi.


HİPERFARMA 

Türkiye'de ilk ve tek HİPERFARMA TÖPFER Organik bebek sütünü tanıdık.Organik ile ilgili bilgilerimizi tazeledik.


DOĞUMDAN İTİBAREN
Bebekler için en uygun besin anne sütüdür. Anne sütünün hiç verilemediği ve yetersiz olduğu durumlarda doktorunuza danışarak doğumdan itibaren 6. ayın sonuna kadar kullanılabilen ve tamamen organik keçi sütünden elde edilen bebek sütüdür.




WELLA

Wella Professionals bakım önerilerini dinledik.Artık saçlarımız daha bakımlı...Wella yetkilileri de mucize ürünlerinden bahsettiler. Çiğdem'in saçlarındaki parlaklık herkesin dikkatini çekti.

Wella elements adını verdiği bu seriyle çeşitli işlemler sebebiyle saçlarımızın kaybettiği keratini saçımıza tekrar kazandırmayı hedefliyor.Serinin içerisinde paraben,sülfat gibi saçı temizlerken zarar veren kötü içerikler yok.Aksine nutree teknolojisiyle saç teli üzerinde bir kalkan oluşturup keratin aşınmasını engelliyor.





Bu güzel davet için çok teşekkür ediyorum.


Parti detaylarını instagramda  #beklebizi2016geliyoruz etiketiyle takip edebilirsiniz.









0 yorum:

Yorum Gönder