19 Ocak 2016 Salı

KAHVALTIYA DAİR HERŞEY_RAMADA ENCORE İSTANBUL AİRPORT

KAHVALTIYA DAİR HERŞEY-RAMADA ENCORE İSTANBUL AİRPORT



Ramada Encore Istanbul Airport Otelin ev sahipliğinde @konusankalemm Serkan Karagöz ve @Ubofoto Ümit Başer Alkoç daveti ile Bloggerlar buluştu.




Süleyman Dilsiz 'kahvaltıya dair herşey' kitabının içeriğini ve kahvaltı sofrasının önemini anlattı.Kendi elleriyle hazırlayıp sunumu da kendisinin yaptığı birbirinden lezzetli omletlerin tadına baktık.Ben özellikle kuş üzümlü,tarhanalı omlete bayıldım.Evde de hemen denedim,kızlarım da bayıldı.Bu kitap sayesinden farklı tatlar evimize girdi.




Birçoğumuz kahvaltının da kitabı mı olur, diyebilir.
Eşimizle dostumuzla özellikle hafta sonları nadiren bir araya gelebildiğimiz keyifli ortamlardır kahvaltı sofraları… 
Genellikle kahvaltıyı “peynir-zeytin-yumurta-yeşillikler” olarak görürüz. 
Ancak yazar kitabında hem Anadolu hem de dünya mutfağından kahvaltılık tatları: içilecek şeylerden, zeytinden, peynirden, yumurtadan, tereyağından, hamurdan, patatesten, yoğurttan, sürümlük şeylere kadar erken ya da geç (brunch) kahvaltılarımızda kullanabildiğimiz malzemelerle 100’den fazla tarifle, özgün dokunuşlarıyla bu kitapta buluşturuyor.



  
ramada-encore,suleyman-dilsiz,kahvaltiya-dair-her-sey,ramada-encore-genel-muduru-tijen-gunyol-dilber-ve-satistan-sorumlu-burcu-karanci,mihlama.jpg

Karadeniz mutfağının geleneksel lezzetleri .Vezir Sofra'sından gelen Karadeniz pideleri ve mıhlama ikram edildi.Ben de bir Karadenizli olarak mıhlamaya bayıldım.


Konuklara Ramada Encore Genel Müdürü Tijen Günyol Dilber ve Satıştan sorumlu Burcu Karancı özel bir çekiliş yaptı. Bu kahvaltılı sohbet şeklinde geçen ve Bloggerleri bir arada da toplayan Ramada Encore Genel Müdürü Tijen Günyol Dilber, Bir Tablet, 10 kişiye Vezir Sofrasında çift kişilik yemek, 5 kişiyeSPA’da Full Masaj hediye etti. Konuklar daha sonra oteli yetkililer eşliğinde gezdi.


Ramada Encore Istanbul Airport Oteli, Dünyanın önde gelen otel zinciriWyndham Grubuna bağlı bir otel markası olup isim hakkı altında işletilmektedir. Otel 9 kattan oluşmakta olup , 5 katı odalar, zemin katı Lobby ve alt 3 katı ise ofisler ve teknik katlar ile spa , toplantı odaları ve otoparktan oluşmaktadır. 90 odası vardır. Odalar kendi içinde standart, delux ve süit olmak üzere 3’e ayrılmaktadır, ayrıca engelliler için ve sigara içmeyenler için de odalar bulunmaktadır. Ramada Encore Istanbul Airport Otelde 2 Restaurantbulunmakta olup biri “The North Shield” Pub & Bar isim hakkı adı altında işletilmekte olan, menüsünde Meksika ve Dünya Mutfağından değişik tatların , yüzlerce bira ve alkollü içeceğin yer aldığı restaurantı diğeri ise “Vezir Sofrası” adı altında çalışmakta olan tamamı ile Karadeniz Mutfağının geleneksel tatlarının sunulduğu restauranttır.

3 yorum:

  1. Takipçileriniz için çok yararlı bilgiler... Değerli paylaşımlarınızı yakından takip ediyoruz. İçtenliklerimizle / www.BloggerAjans.com

    YanıtlaSil