1 Aralık 2015 Salı

FOTOFONİK FOTOGRAFLAR

Fotoğraflar Her Yerde!


Tüm fotoğraflar canlanıyor. Fotofonik.com ile Instagram hesabınızda paylaştığınız ve bilgisayarınızda, cep telefonunuzda sakladığınız fotoğraflara hayat katabilirsiniz. Onları çeşitli ürünlere dönüştürebilir ve sevdiklerinize anlamlı hediyeler verebilirsiniz.




Ben bütün güzel fotoğraflarımı instagramda saklıyorum diye düşünenlerdenim;ama ya kapanır ise ne olur diye hep aklıma geliyordu.Gidip fotoğraf çıkarmaya çok üşeniyor insan.Bu sebeple fotofonik o kadar rahat bir imkan sağlıyor ki bayıldım.Kolaylıkla seçtim fotoğrafları ve çok güzel bir kutu ile elimde oldu.Artık evimizi süslüyor.Birde ip ve mandal seti de almanızı öneririm.Çok şık bir şekilde asabilirsiniz.Yılbaşı ağacınıza farklı bir süsleme bile olabilir.Hayal gücünüze kalır..

Mavi ve Mira içinde çok keyifli oldu fotoğraflarını kendileri seçip odalarına astılar.


Fotofonik, Instagram’da çekip filtrelediğiniz fotoğrafları ve bilgisayar ve cep telefonunuzda saklı kalan fotoğrafları kaliteli baskı teknikleriyle basıp farklı dekoratif ürünlere dönüştürüyor. Onlarla ister albüm yapın, ister duvarlara yapıştırın, isterseniz de arkadaşınıza, sevgilinize hediye edin. Paha biçilemez anılarınızla oluşturacağınız Fotofonik’lerle ona küçük sürprizler yapın.

Fotofonik ile fotoğraflarınız gerçek Polaroid ölçülerinden uyarlanmış Retrofonik kartlara, kare kartlara, tamamen geri dönüştürülmüş kağıtlardan üretilen petek panelli  panolara yani ‘Gofret’lere dönüştürebilirsiniz. Fotofonik Gofretler, her yerde görmeye alıştığınız kanvas tablolara çok daha şık ve stil sahibi bir alternatif. Ya da isterseniz fotoğraflarınızla posterler, yastıklar, rozetler ve magnetler de hazırlayabilirsiniz... Fotofonik farklı hediyeleri tercih edenler için çok keyifli bir alternatif.



Fotofonik nasıl kullanılır?

Kullanıcı dostu arayüzüyle dikkat çeken Fotofonik.com’un ürün oluşturma modülündeki yönlendirmeleri sayesinde kendi fotoğraflarınızı sisteme yükleyerek sipariş oluşturabilir ve Instagram fotoğraflarınızı kolayca istediğiniz bir ürüne dönüştürebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken sisteme giriş yapmak ve seçtiğiniz fotoğraflarınızı detaylı ürün şablonlarının üzerinde görmek. Siparişinizi oluşturup ödeme adımını da tamamladıktan sonra ürünlerinizin hazırlanıp adresinize ulaşması 3 ile 5 iş günü alıyor.

Eğer siz de kimsede göremeyeceğiniz farklı ürünlerden hoşlanıyor ve sevdiklerinizi mutlu etmenin daha özel yollarını arıyorsanız Fotofonik.com’u çok seveceksiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder