2 Mart 2016 Çarşamba

DAGİ GİYİM

DAGİ GİYİM 


13 Şubat Cumartesi günü sevgili Sosyalannem bloğunun sahibi Fatma Doğan'ın Sevgililer günü  konseptinde düzenlediği blogger etkinliğinin önemli sponsorlarından bir tanesi de DAGİ GİYİM oldu. Benim kırmızı takımım yılbaşı konseptli,geyik figürlüydü.Paçalarının yeni trende uyması çok hoşuma gitti.Dar paça tarzı ile çok kullanışlı.Renginin canlılığı da çok cezbedici.Mira kızım ile beraber yatmadan önce,sütümüzü içerken poz verdik :)
Teşekkürler Dagi Giyim.





Dagi giyim özellikle 2004'teki değişimden sonra tüm ürün portföyü yeniden tasarlandı. Gereken herşey değişti,tüm koleksiyonlar yenilendi. Dagi,erkek ve kadınlar iç çamaşır,pijama,eşofman,çorap,mayo üretimi yapan bir firma konumuna geldi... Dagi rahatlık ve tasarım alanlarında öne çıktı, tüketicilerin tercih listesinde üst sıralardaki yerini sağlamıştır.

Aileler için Anne-kız-baba-oğul takımları en tercih edilen modellerinden.Babamız içinde en kısa zamanda almalıyım.Baba-kız takım yaparız...


 


Yurt dışı pazarına da açılan Dagi , Azerbaycan, Fas, Irak, Kazakistan, Kıbrıs, Lübnan, Rusya, Suriye mağazalarının yanı sıra bir çok yeni ülke için de yatırım planları yapıyor.

İletişim Bilgileri
Dagi Giyim San. ve Tic. A.Ş.
Adres: Birahane Sok. Koç Plaza No: 3/1 Bomonti - Şişli / İstanbul
Telefon: (0212) 240 40 65
Faks: (0212) 233 30 28
E-Posta: dagi@dagi.com.tr

7 yorum:

  1. Güle güle giyinin çok yakışmış��

    YanıtlaSil
  2. çok şirinsiniz ama yaaa...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkkürler öpücükler Mira ile :)

      Sil
  3. Çok yakışmış canım benim.Güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuşsunuz canım güle güle giyin

    YanıtlaSil