15 Şubat 2016 Pazartesi

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana

 Anadolu Yakası’nda Keyifli Brunchların Yeni AdresiRotana Elements All Day Dining Restaurant


Funda Aydeniz (Arenandfamily) organizasyonu ile Rotana otelinde brunch tadımı için toplandık.Bu güzel davet için çok teşekkürler Fundacığım.

Executive Chef Rafet İnce
2003 den itibaren 5 yıldızlı otellerde Executive cheflik yapmıştır. 2013 yılından itibaren kendi restauranlarının işletme müdürlüğünü yapmıştır ve şuanda Ortadoğu’nun en büyük otel zinciri olan Rotana Hotels bünyesinde bulunan Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana otellerinin Executive Chef görevini yapmaktadır.
Enerjisine hayran kaldım,güler yüzü,samimiyeti ile tüm blogerlarla tek tek ilgilendi.

Rafet İnce ve Özlem Mekik ile...




Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, keyifli brunchların da yeni adresi olmaya aday. “Eat.Sunday.Love" konsepti ile pazar brunchlarını hafta sonu sevdikleriyle beraber vakit geçirmek isteyenlere cazip seçenekler sunuyor.

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da hizmete açtığı “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” ile misafirlerine ev ortamı sıcaklığını sunuyor. Rotana, Anadolu Yakası’nda ailesi ve sevdikleri ile birlikte güzel bir Pazar günü geçirmek isteyenlere tadı damaklarda kalacak bir alternatif sunuyor. “Eat. Sunday. Love.” konseptiyle sunulan brunch keyfi, hafta sonlarınızı benzersiz kılmayı vadediyor.



Otel bünyesinde bulunan kapalı havuzdan yararlanma imkanı da sağlayan iki farklı brunch paket seçeneği sunuluyor.
Görkemli bir brunch ve eğlenceli saatler için sunulan paketler şöyle: 
  • Açık büfe brunch, sınırsız alkolsüz içecek, mimoza kokteyl, açık ve kapalı havuz girişini kapsayan paket; kişi başı 90 TL.
  • Açık büfe brunch, sınırsız yerli alkollü içecek ve kapalı havuz girişini kapsayan paket ise; kişi başı 160 TL. 12 yaş altı çocuklara ise ücretsiz servis veriliyor.




                                                                                                                              







İstanbul Maltepe’de yer alan “Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” Bağdat Caddesi ile önemli iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor. Uzun ve kısa dönem konaklamalar için uygun özellikte odaları bulunan oteller, metroya yürüme mesafesinde ve Bağdat Caddesi’ne ise 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için 216 500 77 77 no’lu telefonu arayabilir, fb.burgutango@rotana.com.tr adresine e-mail atabilirsiniz.

Rotana Hakkında
Rotana Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’daki agresif büyüme planı ile dünya üzerinde 100’den fazla oteli işletmektedir. Rotana ‘Değerli Anlar’ mottosu ile misafirlerine yıllardır değerli anlar yaşatmaktadır. Misafirlerinin beklentilerini karşılamak için en üst seviyede servis veren markanın şemsiyesi altında Rotana Hotels & Resorts, Centro Hotels by Rotana, Rayhaan Hotels & Resorts by Rotana ve Arjaan Hotel Apartments by Rotana olmak üzere dört farklı marka bulunmaktadır. Rotana hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için rotana.com’u ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder