6 Nisan 2016 Çarşamba

SOLO BÜYÜLÜ DÜŞLER

SOLO BÜYÜLÜ DÜŞLER’LE BANYOLAR ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞECEK

 
Kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatıyla tüketicilerin bir numaralı tercihi olan Solo, yeni parfümlü tuvalet kağıdı "Büyülü Düşler"in tanıtımını keyifli bir etkinlikle gerçekleştirdi. Nisan ayında tüketiciyle buluşan ‘Büyülü Düşler’, çiçeksi ve ferah kokusuyla banyolarda her an temizlik hissi uyandıracak.

Bugun İstanbul Bebek de Chilai da mis kokulu bir lansmana katıldım.



 
Kalitesi ve güvenilirliğiyle Türkiye temizlik kağıdı sektöründe önemli bir yere sahip olan Solo markası "Büyülü Düşler" adını verdiği yeni parfümlü tuvalet kağıdını, koku temelli deneyimler tasarlayan Cansu Şekular'ın interaktif sohbeti ile davetlilere tanıttı.
 
Gül, yasemin gibi çiçeksi dokunuşların ağırlıklı olduğu Büyülü Düşler, kalıcı ve ferah kokusuyla banyolarda her an temizlik ve tazelik hissi arayan tüketicileriyle buluşmak için raflardaki yerini alıyor.
 
İpek Kağıt Solo Uzman Marka Yöneticisi Cansu Canşe, toplantıda yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi: "Solo markası, 1978 yılından bu yana tüketicilerine 'Hem kaliteli, hem hesaplı' ürünler sunuyor. Bu özelliğini, portföyünde bulunan kaliteli ve hesaplı tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve peçete ürünleriyle güçlendiriyor. Tüketici odaklı bakış açımız ve yenilikçi yaklaşımımızla uzun yıllardır, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve sevilen markası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kaliteyi hesaplı fiyata sunmasıyla öne çıkan Solo ailesi şimdi daha da genişliyor! Ürün portföyümüze yeni eklediğimiz parfümlü tuvalet kağıdı ‘Büyülü Düşler’ ile Solo'nun tüketici memnuniyetini daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz. Ürünün,  kokusunu koruyarak uzun süre kalıcılığını sağlayan özel üretim teknolojisi ve cilde dost olması ile farklılaşacağına inanıyoruz."

Çiçeklerden ağaçlara ve meyvelere kadar uzanan “Büyülü Düşler”in içeriğine, Cansu Şekular’ın tasarladığı ufak koku oyunları ile “merhaba” denildi.


Anılar ve kokular arasındaki ilişkiden, kokuların bizleri neden geçmişe götürdüğü gibi konularla ilerleyen bu keyifli sohbette; gündelik hayat ve koku arasındaki ilişkiyi de görmek için bazen Antik Efes’te bazense 1800'lü yıllar Avrupası’na koku ile bakıldı.
 
Bize neşe, keyif ve rahatlık hissi veren bir keşifle çıkılan bu kokulu yolculukta;
“Solo Büyülü Düşler”in kokusuna ve gizli dünyasına girildi




Detayları sosyal medyadan #parfümlüsolo hasgtagi ile takip edebilirsiniz...

8 yorum:


  1. Hello! Thank you for your comment on my blog.
    I follow you.
    Let's be friends!
    Kisses!

    http://www.mirandabeautyworld.com/

    YanıtlaSil
  2. bizim evde de genelde solo kullanırım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi miss kokusuyla evlerimizde olacak canım :)

      Sil
  3. Ahu'cum ilk alışverişte göz atmalıyım buna :)

    YanıtlaSil
  4. Solo yu zaten kullanıyorum ama kokulusunu hiç denemedim eminim kalitesinin hakkını vermiştir ;)

    YanıtlaSil