13 Ekim 2015 Salı

MUSTELA Anne Serisi





Sevgili Mehmet Ustaoğlu'nun davetiyle, hamileliklerimde cok severek kullandıgım Mustelanın anne serisiyle tanıstım Mira kızımla beraber.
İki hamileligimdede hiç catlagım olmadı.Düzenli olarak krem sürdüm.Ayrıca kakao yagıda kullandım bacaklarıma.Biraz da genetik olmasıyla beraber dikkat edilmesi gereken bir konu.Cünkü biz kadınlar bakımlı olmayı severiz :)







Hamilelik dönemi boyunca vücudunuz her gün değişikliğe uğrar. Cildinizin esnekliğini ve
yumuşaklığını kaybettiğini hissedersiniz. Cildiniz hormonal etkiler altında daha da hassaslaşır ve daha çok tepki vermeye başlar. Bu nedenle hamilelik süresince cildinize özen göstermeniz gerekmektedir.
Cildinizin bakımını yaparken bebeğinize zarar vermeyecek ürünler tercih etmelisiniz.60 yılı aşkın bir zamandır anne ve bebek cilt uzmanı olan Mustela® yeni Maternité Anne Serisi ile hamilelik dönemi ve sonrasında kullanabileceğiniz ürünler sunuyor.Annelik deneyimini doyasıya yaşamanız ve güzelliğinizi korumanız için Mustela®, 7 özel cilt bakımürünü ile yanınızdadır:

- Çatlak Öncesi Yağı
- Çatlak Öncesi Kremi
- Çatlak Serumu
- Rahatlatıcı Bacak Jeli
- Vücut Toparlanmasını Destekleyici Jel
- Göğüs Toparlanmasını Destekleyici Serum
- Rahatlatıcı ve Nemlendirici Balsam




Mustela® Maternite Anne Serisi Garantileri:
- Klinik çalışmalarla kanıtlanmış etkinlik: Hamilelik dönemindeki her cilt problemine yönelik dermatolojik gözlem altında gerçekleşen testler
- Anne ve bebek dostu: Emzirme ile 100% uyumlu hipoalerjenik formüller
- Pratik ve kullanırken keyif veren ürünler: Annelik duyusuna hitap eden çeşitli dokular
Sosyal sorumluluk bilinci: Çevre dostu tedarik ve üretim

CİLDİNİZ İÇİN 7 UZMAN BAKIM
bebek için güvenli
Cilt
Çatlakları
Vücut Bacak
Göğüs
Toparlama
Nemlendirme Rahatlatma

Expanscience Laboratuvarları araştırmaları meyvelerini veriyor.Mustela araştırmacıları, hamilelik süresince cildin gösterdiği değişimleri incelediler. 20 yıllık bir araştırma programı ile hamilelik sürecinde cildi analiz ettiler. Bu araştırmaların hedefi, cildin güzelliğini ve rahatlığını olumsuz etkileyen faktörlerin kaynağına ulaşmaktır.Bu program sonunda Mustela, hamilelik ve sonrasında kullanabileceğiniz 7 cilt bakım ürünü geliştirmiştir. Mustela Maternité Anne Serisi, annelik deneyimini doyasıya yaşamanız ve güzelliğinizi korumanıza destek olmak için özel olarak hazırlanmıştır.

Etkin ve Doğal İçerikler
Mustela Araştırmacıları, cildin güzelliğini ve rahatlığını olumsuz etkileyen faktörlere karşı doğal kökenli aktif içerikler kullanmışlardır.Bu aktif içerikler arasında bulunan Avokado Peptidleri, hamilelik
sürecinde karşılaşılan her türlü cilt problemine doğrudan yönelen
özel bileşenler içermektedir.
Hamilelik döneminde karşılaşılan cilt problemlerine karşı ürünlerimizin etkinliği klinik olarak dermatolojik gözlem altında kanıtlanmıştır.

- Cilt çatlaklarının önlenmesi
- Oluşmuş çatlakların görünümün düzeltilmesi
- Cilt kaşıntılarının rahatlatılması
- Ağırlaşan yorgun bacakların rahatlatılması
- Cilt sıkılığının yeniden yapılandırılması

ANNE VE BEBEKTE GÜVENLİ KULLANIM

Bağımsız bir toksikoloji uzmanı tarafından kontrol edilmiştir.
*Tüm serinin etkinliği test edilmiştir.

Her anne adayı ve yeni anne, annelik duyusunu deneyimlemek ve kadınlık duygusunu
hissetmeyi sürdürmek için cilt bakımını ihmal etmeyen bir kadın bulunur.
Balsam, serum, yağ, jel, krem formlarıyla hamilelik döneminin farklı sorunlarına yönelik
Mustela® Maternite Anne Serisi hiç bu kadar geniş olmamıştı.
Anne adaylarının hassaslaşan koku duyusuna hitap eden hoş kokular ile bu bakım
serisi ayrıcaklı bir kullanım sunuyor.

Mustela Maternite Anne Serisi, ciltte yapışkan his bırakmaz ve kullanımdan sonra
hemen giyinmeye olanak sağlar.

208 anne adayı ve yeni anne tarafından test edilen (Çatlak Öncesi Kremi, Çatlak Öncesi Yağı, Rahatlatıcı ve Nemlendirici Balsam, Vücut Toparlanmasını Destekleyici Jel gibi) ürünlere ilişkin görüş ortalamasıdır.

KEYİFLİ KULLANIM

Bebeğin ve annesinin huzuru doğaya gösterilen özenle ilişkilidir.Hamilelik dönemiyle birlikte anne bebeğine daha iyi bir gelecek bırakmak için çevreye daha duyarlı hale gelir. Expanscience Laboratuvarları, sürdürülebilir gelişmeye olan katkısı dolasıyla AFAQ 26000* tarafından 2013’te örnek gösterilen ilk dermokozmetik laboratuvarıdır.Bu eylemler ürünlerin yaşam döngüsü boyunca çevreye etkilerinin en aza indirgenmesine yönelik olarak yürütülmektedir.

Örneğin; etken maddelerin ilgili kaynaklardan tedarik edilmesi ve kutuların geri dönüşümünü sağlayacak olan paketleme sistemi gibi.
Üretici ve menşei ülkelerle etik, biyoçeşitliliği teşvik eden bitkisel hammadde tedarik politikası ve bunun yanı sıra ürünlerin daha ekolojik tasarımı ile tercüme edilebilir.









2 yorum: